Poliția Neamț așteaptă candidați pentru noile posturi inclusiv sâmbătă și duminică. Situația înscrierilor

Poliția Neamț așteaptă candidați pentru noile posturi inclusiv sâmbătă și duminică. Situația înscrierilor

Peste 900 de locuri de muncă în Europa pentru lucrătorii români
Posturi scoase la concurs în instituțiile publice în această perioadă
823 de locuri de muncă în Europa pentru lucrătorii români

 

ipj_neamtInspectoratul de Poliţie Judeţean Neamț readuce aminte celor interesați că din data de 18 octombrie s-a dat startul angajărilor de personal din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul IPJ Neamț, dar și pentru încadrarea unor specialiști pe anumite domenii de activitate.

Astfel, nouă locuri sunt scoase la concurs pentru încadrarea directă din sursă externă, trei fiind prevăzute pentru ofițeri de poliție în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, două pentru agenți de poliție în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică, două pentru agenți de poliție în cadrul Serviciul Cazier Statistică și Evidență Operativă și câte un post de agent la Serviciul Logistic și Serviciul Financiar.

Până în momentul de față, situația persoanelor înscrise se situează astfel: 13 candidați pentru posturile de ofițer în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, doi candidați pentru locurile de agent de poliție în cadrul Serviciului Cazier Statistică și Evidență Operativă, patru candidați pentru locurile de agent de poliție în cadrul Serviciului Financiar. Niciun candidat nu s-a înscris pentru locurile de agent de poliție din cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică și Serviciului Logistic.

În continuare, persoanele care doresc să devină agenţi sau ofițeri de poliție se pot înscrie pentru concurs inclusiv sâmbătă, 22 octombrie, în intervalul orar 9 -15, și duminică, 23 octombrie, în intervalul orar 9 – 12. Condițiile de participare, tematica și bibliografia se găsesc pe site-ul IPJ Neamț, http://nt.politiaromana.ro, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamț.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!