Prima paginăActualitate

Poliţia Locală, cu ochii pe şcolile de şoferi

Poliţia Locală, cu ochii pe şcolile de şoferi

Dimensiune text

 

soferi19Poliţiştii locali au desfăşurat, la începutul acestei luni, mai multe controale asupra respectării regulamentului şcolilor de şoferi cu privire la traseele pe care pot circula.

„S-a desfăşurat o acţiune pe linia şcolilor de şoferi, în urma mai multor reclamaţii care ne-au parvenit, cu privire la conducerea pe străzile supraaglomerate din municipiu şi nerespectarea schemei de trafic care a fost aprobată de Consiliul Local. Am rugat să se discute cu reprezentanţii şcolilor de şoferi, să fie informaţi şi avertizaţi. S-au înaintat adrese scrise cu itinerariul, din nou, la toate şcolile de şoferi”, a declarat primarul Laurenţiu Leoreanu.

Circulaţia autoturismelor aparţinând şcolilor de şoferi, categoria A şi B, se interzice, de luni până vineri, în fiecare săptămână (exclusiv sărbătorile legale), între orele 7-17, pe bulevardul Roman Muşat, de la intrarea în oraş prin Favorit şi până la intersecţia cu bulevardul Republicii; strada Tineretului; strada Bogdan Dragoş, tronsonul cuprins între intersecţia cu bulevardul Roman Muşat şi intersecţia cu strada Tineretului; strada Oituz, între intersecţia cu bulevardul Roman Muşat şi intersecţia cu Aleea Unirii; strada Libertăţii, între intersecţia cu bulevardul Roman Muşat şi intersecţia cu Aleea Unirii; Aleea Unirii, în spatele Casei de Cultură şi pe strada Sucedava, între intersecţia cu strada Aprodu Arbore şi intersecţia cu strada Ion Ionescu de la Brad.

Instructorii care nu vor respecta traseele pot fi sancţionaţi cu sume până la 1.000 de lei.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0