PNL Roman a oferit 100 de pachete pentru masa de Crăciun romașcanilor necăjiți

PNL Roman a oferit 100 de pachete pentru masa de Crăciun romașcanilor necăjiți

 

 

Vineri, 21 decembrie, Organizația PNL Roman a oferit, așa cum a făcut în ultimii ani în preajma marilor sărbători creștine – Crăciun și Paști -, o sută de pachete cu alimente romașcanilor care nu au posibilități materiale. Aceștia sunt identificați de către membrii organizațiilor responsabili cu diferitele zone ale orașului. Pachetele au fost înmânate de către deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman, alături de primarul Lucian Micu, viceprimarul Roxana Iorga și consilieri locali.

„Ne întâlnim din nou la ceas de Crăciun, când deja am obișnuit populația din Roman cu acțiunile pe care PNL le face, încercând să fim alături de cei care au condiții un pic mai slabe decât media, de cei care au nevoie și de susținerea noastră. Cred că, prin eforturile Organizației Municipale PNL din Roman, reușim să aducem măcar un zâmbet pe fața dumneavoastră, dovedind încă o dată că suntem alături de cei aflați în nevoi, de cei necăjiți. Vă urez și eu, și în numele Organizației PNL Roman, Sărbători Fericite, un Crăciun cu bine și pace, în liniște, în înțelegere și prietenie”, le-a transmis celor prezenți deputatul Laurențiu Leoreanu.

„Ne bucură faptul că putem fi iarăși împreună la această activitate devenită tradiție a PNL. E o contribuție a tuturor colegilor noștri din PNL Roman și întotdeauna cu drag participăm la astfel de evenimente, astfel încât, cu toții, împreună, să avem parte de sărbători cât mai bune. Vă doresc să aveți parte de sărbători liniștite și să îi aveți pe cei dragi alături. Anul 2019 să vă aducă tot ce vă doriți dumneavoastră, iar împreună să ne bucurăm de realizările pe care le facem, noi pe parte administrativă și politică, dumneavoastră în plan personal și familial, așa încât noul an să ne aducă toate acele satisfacții pe care ni le dorim cu toții la nivelul comunității noastre”, a afirmat cu acest prilej primarul Lucian Micu.

Fiecare pachet oferit de membrii PNL Roman celor nevoiași conține și făină, ulei, zahăr, orez, carne, cozonac, vin, fructe și bomboane.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0