PNL a oferit romașcanilor necăjiți pachete cu alimente

PNL a oferit romașcanilor necăjiți pachete cu alimente

 

pachete alimente PNL RomanCa-n fiecare an, în preajma sărbătorilor creștine importante, echipa primarului Laurențiu Leoreanu a oferit mai multe pachete cu alimente romașcanilor cu o situație materială precară. Joi, 28 aprilie, de la sediul PNL s-au oferit, pentru masa de Paște, circa 110 de pachete, conținând șapte alimente care pot face masa de sărbători îmbelșugată.

“Încercăm să aducem o clipă de lumină, de bucurie. Împreună cu echipa mea, am continuat acest proiect pentru cei necăjiți, pentru cei singuri, pentru cei care nu se mai pot ajuta singuri. De la noi cât se poate, de la Dumnezeu mai mult! Sărbători cu bine tuturor!”, a spus primarul Laurențiu Leoreanu.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • Normal ca ofera saracilor pachete, ca doar au nevoie de voturi…de ce n-au facut asta si pana acum???
  Consider ca umbla cu pomene electorale, ca de fiecare data, apoi utia de toata lumea. Doar votul conteaza pentru ei in momentul asta………

  • Fara a tine partea cuiva, PNL si PSD au dat de Craciun si Pasti pachete. In fiecare an, nu doar in cel de alegeri.

 • Ferice de acei oameni altruiști, care ajută pe cei nevoiași fără a-și face publicitate !
  Bunul simț și decența, de a NU mediatiza actele de caritate făcute față de concetățeni, sunt calități ce înnobilează acești binefăcători .
  Vă doresc un Paște Fericit și faceți cât mai mult bine celor din jurul vostru!

  • NU toata lumea care face acte de donatii si mediatizeaza aceste fapte nobile ,doresc publicitate.POATE doresc sa atraga atentia asupra situatiei critice in care se gasesc semenii nostri si poate fapta lor este o pilda de urmat pentru cei cu dare de mana.Asta vrem si noi cei din POLITIA LOCALA prin actiunea noastra de ajutorare a persoanelor nevoiase,sa-i sensibilizam pe cei cu dare de mana,sa fim mai buni,mai uniti ,sa luam atitudine.ATAT .Scuze de interventie,nu este cu repros,este opinia mea personala si poate nu numai.UN PASTE FERICIT tuturor.CONTEXTUL conteaza..,o zi buna