Prima paginăSport

Pistă de alergare pe Stadionul „Moldova”

Pistă de alergare pe Stadionul „Moldova”

Dimensiune text

 

 

Conducerea administrației publice locale spune că va pune un mai mare accent pe sprijinirea sportului de masă, odată cu retragerea din campionate a echipelor de handbal și de fotbal. În conferința de presă săptămânală, primarul Lucian Micu a declarat că va face investiții în Stadionul „Moldova”, pentru a le oferi romașcanilor o pistă pentru alergat.

„O altă decizie pe care am luat-o, având în vedere faptul că Ministerul Educației Naționale nu a reușit să găsească sumele necesare – era vorba de 1,7 milioane de lei – pentru finalizarea pistei de la Stadionul «Constantinescu Nehoi», în această toamnă și în primăvara anului viitor vom lucra pentru amenajarea pistei de pe Stadionul «Moldova», astfel încât, începând cu primăvara anului viitor, doritorii de mișcare în aer liber să poată avea o bază sportivă unde să meargă să alerge. Chiar dacă vor veni și sumele pentru Stadionul «Constantinescu Nehoi», nu va fi altceva decât o dublare a zonelor în care cetățenii amatori să poată face mișcare”, a declarat primarul Lucian Micu.

Stadionul „Constantinescu Nehoi” a intrat într-un complex proces de reabilitare, atât a gradenelor și vestiarelor, cât și a terenului de sport, în anul 2016, însă după un început bun, de doi ani nu s-au mai și alocat bani pentru continuarea investiției.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0