Piscinele din zona Roman sunt antidot la caniculă

Dimensiune text

Piscina motelului Imperial sau piscina exterioară a Centrului Medical Barticeşti (foto) oferă condiții de agrement și recuperare.

Când temperaturile de afară depăşesc 25 de grade Celsius, cea mai dorită este o baie rece. Romaşcanii pot apela la cele două piscine aflate în jurul Romanului, la Cotu Vameș, la Barticeşti sau la bazinul de înot de la Sala Polivalentă.

Centrul Medical „Speranţa Bolnavilor” din localitatea Barticeşti, comuna Boteşti, şi-a deschis piscina exterioară cu apă sărată încă de la jumătate lunii mai. De această piscină pot beneficia atât persoanele cu probleme de sănătate, cât şi cele care vor să petreacă momente de relaxare. Un kinetorapeut asigură permanent persoanelor venite la tratament sau pentru relaxare sfatul său competent şi terapia adecvată. Clienţii au la dispoziţie 100 de şezlonguri, ca la malul mării, cu umbreluţele aferente. Tarifele au rămas aceleaşi ca anul trecut. Accesul la piscină se face contra sumei de 20 de lei pe zi (sunt incluse şezlongul şi umbrela de soare), contra sumei de 150 de lei pentru zece zile, sau 250 de lei pentru o lună. Copiii de până la şapte ani au intrarea gratuită.

Motelul Imperial, din satul Cotu Vameș, comuna Horia, a deschis piscina pentru clienţi la începutul lunii iunie. Piscina în aer liber este pusă la dispoziţia clienţilor zilnic, între orele 09:00-19:00. Dispune de două bazine atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, 250 de locuri pe şezlonguri şi 50 de locuri la terasa piscinei. Tariful de intrare la piscină este de 15 lei pe zi.

Începând cu data de 21 iunie, romaşcanii se vor putea răcori şi în bazinele din Ştrand.COMENTARII

WORDPRESS: 0