Prima paginăSocialPe scurt

Pieton accidentat

Dimensiune text

Luni după-amiază, în jurul orei 17.00, pe strada Vasile Alecsandri, din Gherăeşti, a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea uşoară a unui pieton.

În timp ce Ioan B., de 28 de ani, din comuna Gherăeşti, conducea un autoturism pe strada menţionată, cu direcţia de mers satul Iugani – centrul satului Gherăeşti, a surprins şi accidentat uşor pietonul Florin E., de 30 de ani, din comuna Mirceşti, judeţul Iaşi, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, circula neregulamentar, din sens opus, pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Circula în ilegalitate

Luni seară, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Secuieni l-au depistat pe Mihai G., de 21 de ani, din comună, în timp ce conducea un motoscuter pe DC 85, în interiorul localităţii Başta, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Fără permis pentru moped

În ziua de 15 iulie, în jurul orei 21.45, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Secuieni l-au depistat pe Robert B., de 23 de ani, din comună, în timp ce conducea un motoscuter pe DJ 158, în localitatea Secuieni, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Risc de incendiu

Luni dimineaţă, la ora 8.00, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit, cu un ofiţer şi şase subofiţeri, cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD, pentru a asigura măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor în cazul unui autotractor marca Renault care a părăsit partea carosabilă a DN2, în localitatea Traian, din comuna Săbăoani. În urma părăsirii părţii carosabile, s-au produs scurgeri de motorină din rezervor, existând riscul producerii unui incendiu. Pompierii au intervenit pentru deconectarea bornelor acumulatorului şi oprirea scurgerii de lichid combustibil.

Proiectil pe marginea străzii

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a executat, luni, o misiune de asanare pirotehnică în satul Dulceşti, comuna Dulceşti, unde a descoperit şi ridicat, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii, un proiectil perforant trasor calibru 75 de milimetri. Muniţia provine din cel de-al doilea război mondial şi a fost ridicată de pe marginea unei străzi din localitate, fiind adusă, probabil, din râul Moldova, odată cu piatra necesară balastării acelei străzi. (Teo RUSU)

COMENTARII

WORDPRESS: 0