Prima paginăEconomieTimp liber

Petreceri peste petreceri şi concerte! Pe 5 martie, se oferă un spectacol de striptease

Petreceri peste petreceri şi concerte! Pe 5 martie, se oferă un spectacol de striptease

Dimensiune text

Restaurantele şi cluburile din Roman pregătesc, în această perioadă, mai multe petreceri dedicate venirii primăverii, dar şi simbolului tradiţional românesc – mărţişorul. Preţurile pentru o ieşire în oraş pleacă de la 80 de lei şi ajung până la maxim 130 de lei de persoană.

hanu ancuteiLa Hanu Ancuţei se va organiza, în acest final de săptămână – sâmbătă, 27 februarie, o petrecere de Dragobete, sărbătoare marcată în calendar pentru data de 24 februarie. „De Dragobete vă invităm la Hanu Ancuţei pentru a vă bucura de cele mai aromate preparate culinare şi multă voie bună alături de Formaţia Etnic”, este invitaţia făcută de organizatori. Cei interesaţi trebuie să achite un preţ de 100 de lei pentru meniu, care conţine: pui fume pe măr cu ţelină, blini cu brânză de capră şi ardei copt aromatizat, tartină cu ciuperci de pădure şi ouă de prepeliţă, chifteluţă din carne cu seminţe, chery cu ton, pastramă de raţă pe andive, muşchiuleţ de porc cu sos de scorţişoară şi şampanie, cartofi cu rozmarin şi lămâie, sfeclă roşie cu sos scordolea, cremă de zahăr ars/parfait cu migdale şi sos de cireşe amare şi turte/colăcei.

royalTot pe 27 februarie, de la ora 19.00, se organizează o petrecere la Restaurant Royal, când atmosfera muzicală va fi asigurată de Direcţia 5: „Concertul «Cel mai frumos cadou» va fi o seară de neuitat, în care evadezi din cotidian şi vibrezi la intensitate maximă alături de Direcţia 5 şi invitaţii săi. Din listă nu vor lipsi piese ca «Plin de furtuni», «Într-o zi», «Cel mai frumos cadou», piesa ce dă şi titlul concertului – «Te iubesc», lansate în 2015. Cei şase membri te invită într-o călătorie fantastică pe tărâmul muzicii şi în care te vei bucura, alături de persoana iubită, de cele mai frumoase declaraţii de dragoste”, anunţă organizatorii. Preţul unui meniu este de 130 de lei de persoană.

condorPe 5 martie, în apropierea Zilei Femeii, la Condor Resort din Dulceşti se organizează o petrecere dedicată doamnelor şi domnişoarelor, cu striptease masculin. „De Mărţişor ne place să răsfăţăm doamnele şi domnişoarele. Cu această ocazie, sâmbătă, 5 martie, Condor Resort vă invită la o petrecere de neuitat! Striptease masculin… sunt sexy, sunt tineri şi fără inhibiţii… Vă aşteptăm cu muzică live, băuturi fine, animaţie şi show incendiar!”, spun organizatorii, fără a preciza pe pagina de socializare şi preţul distracţiei.

imperialDuminică, 6 martie, începând cu ora 18:30 se dă deschiderea sezonului de primăvară la Imperial, acolo unde petrecerea este organizată la Cortul de Vară. „Vino şi celebrează femeia şi începutul primăverii la Cortul de Vară Imperial! Locaţia aleasă, meniul rafinat şi melodiile interpretate de Formaţia Ambiance ne recomandă pentru o seară de neuitat!”, spun organizatorii. Preţul unui meniu este de 125 de lei de persoană.

maraLa Pensiunea Mara, de 8 martie, cei interesaţi sunt aşteptaţi să petreacă la restaurant. Ambianţa va fi asigurată de formaţia Real, condusă de Costel Preda. Meniul costă 80 de lei de persoană.

COMENTARII

WORDPRESS: 0