Prima paginăActualitateRoman

Petiţie la primar din cauza băncuţelor din faţa blocului

Dimensiune text

După ani de zile în care au cerut spaţii verzi modernizate, parcuri şi bănci, mai mulţi romaşcani de pe strada Smirodava s-au prezentat în audienţă la primarul municipiului Roman pentru a-i cere acestuia să ia băncile din faţa blocului nr. 39.

Motivul pentru care grupul de cetăţeni a cerut eliminarea băncuţelor este acela că tinerii şi copiii fac prea multă gălăgie şi nu-i lasă pe oamenii trecuţi de prima tinereţe să se odihnească la prânz sau în alte momente ale zilei. La cererea lor, băncuţele din faţa blocului au fost demontate de lucrătorii unui serviciu din cadrul Primăriei Roman. Elementele de mobilier stradal vor fi montate în alte zone, adică acolo unde romaşcanii solicită acest lucru.

Discuţia din cartierul Smirodava s-a extins şi cu privire la parcul de joacă din apropierea blocului nr. 39, dar este puţin probabil ca locului să îi fie schimbată destinaţia, pentru că în zonă locuiesc multe familii tinere, care au copii mici şi care folosesc parcul pentru plimbările şi jocul zilnice ale prichindeilor.

COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • La azil cu ei,nu lasa copilasii sa si traisca copilaria. Sa isi cumpere case. Rusineeeeeee

  • ionutz 7 ani

   la mintea ta ,inca judeci bine ,dar iti va veni randul si nici azilul n-ai sa-l mai apuci

  • L. I. 7 ani

   Gandeste-te isteato, ca si tu o sa ajungi la varsta lor, si o sa trebuiasca sa mergi la azil! Asta e atitudinea tinerilor de azi…Mai bine v-ati educa copii, i-ati supraveghea atunci cand se joaca, ca sa invete de mici buna cuviinta. Vad si eu in fiecare zi ,, copilasi,, care se urca pe acoperisul caminului din spatele blocului, care zbiara, vorbesc f urat, si rup bucati din smoala de pe acoperisul caminului aruncand-o unii in altii. Halal copilarie..Halal educatie…Zic sa-i lasam sa ne faureasca societatea dupa modelul asta. Ce zici?/ Si atunci sa te vad cand ai avea tu 70 de ani!!!

  • Mihai L. 7 ani

   Rusine pentru cei care vor o viata civilizata? Sau rusine pentru cei care isi lasa copii sa deranjeze, fara sa-i educe?? De ce nu isi iau cei cu copii casa cu curte ca sa le zbiere copii in voie???

 • Daca pe bancile alea ar sta doar locatarii din acel bloc,ar fi bine…dar sa vina de pe alte strazi,cu berea in mina si sa-ti sparga seminte pina la 1 noaptea ,fumind de nu poti deschide geamul …atunci ar trebui taiate.

 • Băncile sunt binevenite totdeauna…mai puțin unii hominizi, care ori fac mizerie, ori bârfesc cu voce tare,iar copiii sunt prea cuminți acum…