Prima paginăActualitate

Peste 90 de persoane sancționate sâmbătă, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță

Peste 90 de persoane sancționate sâmbătă, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță

Dimensiune text

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au intensificat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19, informează IPJ Neamț.

Pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sub autoritatea Instituției Prefectului Neamț, în ultimele 24 de ore, peste 160 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, împreună cu celelalte instituții implicate, au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară la nivelul județului Neamț.

Au fost organizate nouă acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate zonele aglomerate, restaurantele și localurile publice, centrele comerciale și mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 24 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 30 de mijloace de transport. Echipele de control au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11.000 de lei, pentru nerespectarea măsurile de protecție individuală.

 

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0