Peste 750 de poliţişti se vor afla în stradă, în minivacanța de Adormirea Maicii Domnului

Peste 750 de poliţişti se vor afla în stradă, în minivacanța de Adormirea Maicii Domnului

Dimensiune text

 

În perioada 11 – 15 august, cu ocazia sărbătorii religioase Adormirea Maicii Domnului, la nivelul judeţului Neamț, dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică a fost suplimentat cu peste 750 de poliţişti.

„În aceste zile, sunt preconizate a se desfăşura manifestări cultural-artistice pe raza a nouă localități din județul Neamț, la care vor participa peste 5.000 de persoane. Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, poliţia judeţului Neamț a angrenat 776 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi, substanţe periculoase şi rezerve de intervenţie”, informează IPJ Neamț.

De asemenea, patrule de siguranţă publică vor acţiona pe principalele drumuri naţionale din judeţ, precum şi în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice legate de această sărbătoare, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Cele mai multe echipaje de poliție vor fi concentrate în zona Bicazului, respectiv a portului Lacului de Acumulare Bicaz, unde vor avea loc manifestări publice cu ocazia Zilei Marinei.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ce, naiba, fac in strada? Scuze: iau sporuri de 500% pentru „o zi de munca”.