Prima paginăActualitate

Peste 70 de persoane sancționate miercuri, pentru nerespectarea măsurilor de protecție

Peste 70 de persoane sancționate miercuri, pentru nerespectarea măsurilor de protecție

Dimensiune text

În ultimele 24 de ore, structurile Ministerului Afacerilor Interne au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19, informează IPJ Neamț.

Peste 170 de polițiști și polițiști locali, împreună cu celelalte instituții, au intensificat verificările în zonele aglomerate. Au fost organizate opt acțiuni, în sistem integrat, fiind vizate, în special, restaurantele și localurile publice care au deschise terase, fastfood-uri, precum și mijloacele de transport în comun. Au fost verificate 73 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate, 72 de mijloace de transport și au fost legitimate 937 de persoane.

Echipele de control au depistat 73 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/ 2020. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 3.000 de lei.

„Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19”, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0