Prima paginăSanatate

Peste 70 de persoane sancționate luni, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

Peste 70 de persoane sancționate luni, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

Dimensiune text

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19, informează IPJ Neamț.

Pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sub autoritatea prefectului județului Neamț, în ultimele 24 de ore, peste 190 de polițiști, polițiști locali și jandarmi, împreună cu celelalte instituții implicate au intensificat activitățile de verificare în zonele aglomerate din mediul urban şi rural, la operatorii economici, dar şi în mijloacele de transport persoane.

Au fost organizate zece acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate, în special, restaurante și localuri publice, fastfood-uri, piețe, târguri, mall-uri precum și mijloace de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 73 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 50 de mijloace de transport și au fost legitimate 1.541 de persoane. Echipele de control au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0