Prima paginăActualitate

Peste 570 de polițiști, în stradă de 1 Mai

Peste 570 de polițiști, în stradă de 1 Mai

Dimensiune text

 

În perioada 28 aprilie – 2 mai, peste 570 de poliţişti nemțeni se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul minivacanței de 1 Mai.

Astfel, 516 poliţişti de ordine publică, 30 de polițiști din cadrul serviciului rutier, 20 de polițiști de investigații criminale, precum și lucrători din cadrul altor structuri se vor afla în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în zonele turistice sau de desfăşurare a manifestărilor artistice.

„Polițiștii aflați în misiune și patrulele de siguranță publică vor avea ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenția cu promptitudine atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. Dacă sunteţi victima unei infracţiuni, dacă aţi asistat sau aveţi cunoştinţă despre săvârşirea unei fapte antisociale, adresaţi-vă celei mai apropiate unităţi de poliţie sau apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă!”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0