Prima paginăActualitate

Peste 50 de șoferi au rămas fără permis, la început de an

Peste 50 de șoferi au rămas fără permis, la început de an

Dimensiune text

În minivacanța de Anul Nou, polițiștii nemțeni au intervenit la peste 290 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, au aplicat 528 de sancţiuni contravenţionale și au constatat peste 100 de infracțiuni, informează IPJ Neamț.

În perioada 1 – 3 ianuarie, la nivelul județului Neamț, peste 200 de poliţişti cu peste 80 de autospeciale au fost la datorie, pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale. Conform IPJ Neamț, în această perioadă nu au fost înregistrate evenimente de o gravitate deosebită în planul ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au intervenit, în ultimele trei zile, la 292 de evenimente, dintre care 275 sesizate prin 112. De asemenea, în perioada de referință, poliţiştii au organizat 26 de acțiuni pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetățenilor. În urma activităților, au fost constatate 109 infracţiuni, șapte persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, într-o cauză instrumentată de polițiști a fost dispusă o măsură preventivă.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 528 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 190.880 de lei, dintre care 189 reprezentând abateri la regimul rutier. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate patru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. De asemenea, au fost reținute 51 de permise de conducere și retrase șapte certificate de înmatriculare.

În primele trei zile ale anului, la nivelul județului Neamț s-au produs șapte accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală a nouă persoane și decesul alteia.

Activităţile polițiștilor au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0