Peste 30 de vitezomani au rămas fără permis, de Paști

Peste 30 de vitezomani au rămas fără permis, de Paști

 

 

Polițiștii nemțeni au acționat, în perioada 5 – 9 aprilie, pentru asigurarea fluenței traficului rutier și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere grave. Având în vedere perioada premergătoare sărbătorilor pascale, cât și zilele de sărbătoare, când valorile traficului rutier cresc, polițiștii nemțeni au fost angrenați în acțiuni punctuale pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat șase infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care trei privind conducerea sub influența alcoolului, două de conducere fără permis de conducere și una de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

„Au fost aplicate 218 sancțiuni contravenționale, fiind reținute 47 de permise de conducere pentru încălcarea normelor rutiere, dintre care 33 pentru viteză excesivă, cinci pentru conducere sub influența alcoolului, cinci pentru depășire neregulamentară și patru pentru alte abateri. Totodată, în urma controalelor în trafic au fost retrase nouă certificate de înmatriculare”, informează IPJ Neamț.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0