Peste 290 de poliţişti, în stradă de Florii

Peste 290 de poliţişti, în stradă de Florii

Dimensiune text

 

În weekend-ul Floriilor, peste 290 de poliţişti se află în stradă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

Poliția Română a intensificat acțiunile de prevenire a faptelor antisociale, în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale. În perioada 7 – 9 aprilie, 292 de poliţişti nemțeni acţionează în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

„Astfel, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la nivelul județului Neamț vor acționa zilnic, în această perioadă, 126 de patrule de siguranţă publică. Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri județene pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0