Prima paginăActualitate

Peste 20 de șoferi au rămas fără permis, în acest weekend

Peste 20 de șoferi au rămas fără permis, în acest weekend

Dimensiune text

 

Peste 140 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii nemțeni, în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea nerespectării vitezei legale de deplasare și încălcării normelor privind depășirea.

În perioada 28 – 29 decembrie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat pentru combaterea excesului de viteză și încălcării normelor legale privind depășirea. În cadrul acțiunii au fost folosite aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, inclusiv cele neinscripționate, fiind aplicate 149  de sancțiuni contravenționale, dintre care 114 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, conform prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

„Totodată, au fost reținute 22 de permise de conducere, dintre care 12 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise și zece pentru nerespectarea altor norme rutiere. Pe parcursul activității, polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul rutier. Acțiunile vor continua și în perioada următoare, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0