Prima paginăPe scurt

Pescuiau ilegal * Beat la volan * Dosar penal pentru că a condus un scuter fără permis * Căzută în casă

Dimensiune text

Pescuiau ilegal

 

În ziua de 13 iunie, la ora 18.45, lucrători din cadrul Postului de Poliție Trifești i-au depistat în albia pârâului Valea Neagră, din apropierea satului Miron Costin, pe Constantin I., de 41 ani, Vasile I., de 45 ani, Vasile C., de 55 ani și Ioan C., de 52 ani, toți din comuna Dulcești, în timp ce foloseau pentru pescuit plase tip năpatcă, interzise la deținere. În cauză au fost întocmite dosare penale.

 

Beat la volan

 

În ziua de 13 iunie, în jurul orei 16.20, lucrători din cadrul Postului de Poliție Horia l-a depistat pe raza comunei pe Vasile P., de 42 ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Dosar penal pentru că a condus un scuter fără permis

 

În ziua de 13 iunie, în jurul orei 16.50, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Roman l-a depistat pe strada Sucidava din municipiu pe Vasile S., de 23 ani, din comuna Oniceni, care conducea un motociclu fără a posada permis de conducere.

 

Căzută în casă

 

Pe 13 iunie, la ora 14.53  Detașamentul de Pompieri Roman a intervenit pentru deblocarea ușii unui apartament. S-a acționat cu utilajele specifice din dotare pentru a debloca ușa apartamentului. În apartament a fost găsită proprietara, Veronica B.,  de 62 ani  căzută în dormitor. Echipajul SMURD a acordat prim ajutor pacientei și a transportat-o  la Spitalul Municipal  Roman.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0