Prima paginăActualitate

Pescari de ocazie, bănuiţi de furt

Pescari de ocazie, bănuiţi de furt

Dimensiune text

 

peste-680x365Marţi, 6 septembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au efectuat patru percheziţii domiciliare la locuinţele a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 37 de ani, toţi din Cordun, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate în locuinţele perchiziţionate plase din fire textile de tip monofilament (năpatcă), unelte de pescuit interzise atât la deţinere, cât şi la pescuit. Cele şapte plase de pescuit, totalizând 55 de metri, au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării.

„Totodată, au mai fost găsite şi bunuri dobândite în urma săvârşirii infracţiunii de furt dintr-o societate comercială, ce au fost ridicate până la soluţionarea cauzei penale. Poliţiştii au extins cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de deţinerea uneltelor de plasă de tip monofilament, prevăzute de articolul 64, litera k), din OUG 23/2008, şi continuă investigaţiile pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0