Prima paginăSocial

Perioadă dificilă pentru taximetrişti, de sărbători

Dimensiune text

Sărbătorile de iarnă sunt perioada optimă pentru întâlniri cu prietenii, cu familia, la care se serveşte şi câte un pahar, alături de tradiţionalele preparate culinare.

Aşadar, mulţi dintre romaşcani aleg să lase maşinile în parcare şi să apeleze la un taxi pentru transportul  pe distanţe nu foarte mari. „Solicitări nu am avut extraordinar de multe de Crăciun, însă cele mai multe au fost făcute de persoane aflate în stare avansată de ebrietate. E greu să transporţi astfel de persoane, pentru că, de multe ori, nu te înţelegi cu ele sau nu mai ştiu exact pe unde să ajungă acasă. De aceea, este indicat ca prietenii sau familia să nu lase o astfel de persoană să circule singură cu taxiul, pentru că ne îngreunează nouă sarcina”, spune un taximetrist din Roman.

De obicei, mai aglomerată este perioada Revelionului. Fiind, însă, o noapte specială, şi tarifele la taxiuri vor fi speciale în seara dintre ani. De pe 31 decembrie, de la 19.00, până pe 1 ianuarie, la 7.00 dimineaţa, un drum cu taxiul va costa dublu faţă de restul anului.

COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • antimilica 7 ani

    Daca SERVESTI un pahar de bautura alcoolica, nu se intampla nimic. Daca BEI, atunci e alta poveste. Una este A SERVI si alta A BEA.

  • maravela 7 ani

    Si taximetristii sunt niste pamblicari,nu mai stie cum sa te incarce la aparat,te inconjoara tot orasul pana sa ajungi la destinatie,cand le zici ca nu e bine pe unde a luat-o se scuza ca nu cunoaste orasul,nerusinati ce sunt.

  • Florin 7 ani

    De servit se ocupa doar chelnerul, tu esti SERVIT si BEI .Un pahar , sau mai multe, dar bei, nu SERVESTI!!