Performanța la învățătură, răsplătită în bani. Ce burse le acordă CERSANIT copiilor angajaților săi

Performanța la învățătură, răsplătită în bani. Ce burse le acordă CERSANIT copiilor angajaților săi

Dimensiune text

 

Copiii angajaților Cersanit România și Rovese România care în decursul anului școlar 2015-2016 au obținut rezultate remarcabile la învățătură au primit din partea conducerii șansa de a participa la proiectul Bursa de Merit.

Cersanit burse de merit

 

Participarea s-a făcut pe baza depunerii unui dosar care să conțină media anului școlar 2015-2016, diplome/medalii de la activități extrașcolare la care au participat copiii și dovada venitului mediu pe membru de familie, acestea fiind de altfel și cele trei criterii pe baza cărora comisia de validare a analizat fiecare dosar în parte.

După o analiză amănunțită și dificilă a dosarelor, dificilă pentru faptul că toți copiii au fost străluciți, cu rezultate excepționale, comisia a validat trei câștigători.

Copiii vor primi din partea companiei o bursă anuală în valoare de 1.500 de lei pe parcursul anului școlar 2016-2017, urmând ca în luna octombrie a anului viitor să readucem în atenția angajaților noștri acest proiect.

Conducerea societății felicită pe această cale toți copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și nu numai, iar părinților le transmite admirația pentru munca și sprijinul depus în educația propriilor copii!

 

Cersanit România
Rovese România

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0