Percheziții la Horia, la persoane bănuite de tâlhărie calificată

Percheziții la Horia, la persoane bănuite de tâlhărie calificată

Dimensiune text

 

Miercuri, 31 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Horia, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit faptul că, la data de 25 iulie, doi bărbați, de 38, respectiv 45 de ani, ambii din Horia, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat de 91 de ani, din aceeași localitate, unde, prin exercitarea de violenţe fizice, i-ar fi solicitat o sumă de bani. Totodată, cei doi ar fi răvășit obiectele din incinta locuinței și ar fi sustras 6.000 de lei. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, cei doi urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0