Percheziții în Roman la persoane bănuite de furt calificat

Percheziții în Roman la persoane bănuite de furt calificat

 

 

Marți, 16 iulie, polițiștii de investigații criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, au efectuat trei percheziții domiciliare, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț.

Conform IPJ Neamț, din investigații a reieșit că, în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, trei persoane cu vârste cuprinse între 22 și 47 de ani, din Roman, ar fi sustras din interiorul unui autoturism staționat pe o stradă din Roman, ce aparține unui bărbat de 31 de ani, din Bacău, o stație de emisie-recepție și o antenă. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 500 de lei.

„În urma perchezițiilor, un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.  În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea depistării și documentării întregii activități infracționale a celor implicați”, informează IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0