Prima paginăActualitate

Percheziții în Neamț într-un dosar de evaziune fiscală în construcții, cu un prejudiciu de 3.200.000 de lei

Percheziții în Neamț într-un dosar de evaziune fiscală în construcții, cu un prejudiciu de 3.200.000 de lei

Dimensiune text

 

 

Miercuri dimineață, 14 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat 13 percheziții domiciliare, pe raza judeţelor Argeş, Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi pe raza municipiului Bucureşti, la locuințele unor persoane și sediile unor societăți comerciale, bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.

Conform Poliției Române, din cercetări a reieșit că, în perioada 2010 – 2012, cei în cauză ar fi înregistrat în evidenţa fiscală şi declarat organelor fiscale achiziţii fictive de bunuri şi servicii, cu scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului prin activitatea infracțională este de peste 3.200.000 de lei.

15 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pentru audieri. La acțiune au participat poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi de la Poliţia Sectorului 2 Bucureşti.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0