Percheziții cu mascații la Săbăoani, la tineri bănuiți de furt

Percheziții cu mascații la Săbăoani, la tineri bănuiți de furt

Dimensiune text

 

În urma perchizițiilor desfășurate, marți, 11 iulie, de către polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani, s-a reușit identificarea a trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

Sprijiniți de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale, polițiștii au desfășurat patru percheziţii domiciliare, în baza mandatelor emise de Judecătoria Tîrgu Neamţ, la patru locaţii din comuna Săbăoani, în vederea descoperirii şi strângerii probelor cu privire la infracţiunile de furt calificat.

„În baza probatoriului administrat, s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, din Săbăoani, au pătruns în noaptea de 20 spre 21 iunie 2017 în locuinţa persoanei vătămate din Ghindăoani, de unde au sustras suma de 1.700 lei, acte și bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.900 lei. În cauză sunt continuate cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru tragerea la răspundere penală a celor implicați”, informează IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0