Pentru iubitorii de teatru – „Tango, Monsieur?”

Pentru iubitorii de teatru – „Tango, Monsieur?”

Dimensiune text

 

teatru monsieurIubitorii de teatru sunt invitați la „Tango, Monsieur?” de către actorii Trupei „Dan Alecsandrescu” din Roman. După ce, săptămâna trecută, a avut loc premiera piesei, luni, 4 aprilie, actorii se întorc pe scenă pentru o nouă reprezentanție. Ca de obicei, intrarea este gratuită.

Piesa de teatru „Tango, Monsieur?”, de Aldo Lo Castro, va avea loc la Cercul Militar Roman, cu începere de la ora 18.00. Actorii Trupei „Dan Alecsandrescu” vă promit că, timp de o oră și ceva, veți râde la piesa comică în care patru femei sunt convocate la vila aceluiași domn, în aceeași zi și la aceeași oră. Se simt trădate în dragoste și se decid să se răzbune pe el, sufocându-l cu dragostea lor.

Din distribuţie fac parte: Victor Radu (Carlo Spinelli), Luminiţa Mera (Clelia di Benedetto), Daniela Peţenchi (Amanda Marini), Mariana Levărdă (Stefania Florio), Camelia Duca (Marisa Pitti), Sorin Cobuz (Marco Anselmi) şi Cristian Foghel (Notarul). Regia aparţine Denisei Ababei, coregrafia lui Doru Băbuţă, iar sufleur este Silvia Coşnete.

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0