Prima paginăSocial

Pentru a preveni accidentele, târgul “Oferta educațională 2016-2017” se desfășoară la CNRV

Pentru a preveni accidentele, târgul “Oferta educațională 2016-2017” se desfășoară la CNRV

Dimensiune text

 

cnrv  roman vodaDeși, inițial, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț anunța faptul că Târgul “Oferta educațională 2016-2017” se organizează, pentru zona Roman, la finele săptămânii, în sala de sport de la Liceul cu Program Sportiv, decizia a fost modificată. Motivul este acela că se lucrează la corpul B al Colegiului Național „Roman-Vodă” (CNRV), aflat la intrarea în curtea LPS, iar autoritățile au dorit să evite crearea vreunui accident.

În acest sens, s-a decis ca Târgul “Oferta educațională 2016-2017” să se desfășoare la CNRV, ]n corpul A. „Șantierul de la corpul B al CNRV nu poate fi închis în cele două zile în care se desfășoară târgul. Fiind vorba de grupuri importante de elevi, pentru a se evita producerea vreunui incident, s-a decis ca târgul să fie găzduit de noi, mai ales că avem experiența necesară și logistica”, a declarat profesor Mihaela Tanovici, director al CNRV.

Conform programului pentru evenimentul din acest an, deschiderea oficială a târgului va avea loc joi, 21 aprilie, la ora 10.00, după care programul de vizitare se va desfășura în intervalul 10.30 – 16.00. În cea de-a doua zi, vineri, 22 aprilie, programul de vizitare se va derula în intervalul 09.00 – 14.00, la această oră fiind anunțată și închiderea prezentărilor de oferte.

 

 



COMENTARII

WORDPRESS: 0