Prima paginăRoman

Pensiune de lângă Roman, cuibușor de nebunii

Dimensiune text

Polițiști care exploatau sexual minore, mână în mână cu proxeneți.

 

Oamenii legii au arestat un polițist din Pașcani care ar fi întreținut relații sexuale cu prostituate minore într-o pensiune din zona Romanului. Un alt polițist este cercetat în stare de libertate. Miercuri seară au fost arestați patru proxeneți, dintre care doi ar fi bodyguarzi la o pensiune din zona Romanului. 

 

Oamenii legii din Iași efectuează o anchetă într-un dosar incredibil. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T)-Serviciul Teritorial Iași cercetează doi polițiști din Pașcani, bănuiți că ar fi întreținut relații sexuale cu patru prostituate minore, exploatate într-o pensiune de la lângă Roman. În același dosar instrumentat de procurorii DIICOT Iași, anchetatorii au mai arestat patru persoane sub acuzația de trafic de persoane.

 

Polițistul, căsătorit de aproape trei ani, avea relații sexuale cu minore

 

Daniel Marian Avarvarei are 30 de ani și este agent de Poliție în Pașcani. Acesta a fost arestat după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani, care era exploatată de traficanții de persoane într-o pensiune de lângă Roman. Alături de polițistul din Pașcani au mai fost arestate alte patru persoane: Vasile Radu, Gheorghe Pascu, Constantin Topița și Radu Crăciun-cel care a înființat rețeaua de prostituție. Ultimii doi sunt agenți de pază la pensiunea de lângă Roman, loc în care trei fete de 14, 15 și 16 ani ar fi fost exploatate. Minorele erau obligate, de asemenea, să se mai prostitueze și într-o garsonieră din Pașcani. Una dintre părțile vătămate a reușit să facă plângere către autorități, iar ulterior procurorii au început să intercepteze convorbirile telefonice ale traficanților de persoane. Pentru o partidă de sex de jumătate de oră, clienții plăteau, de regulă, câte 50 de lei, în timp ce pentru o oră aceștia scoteau din buzunar până la 100 de lei. Clienții erau în principal șoferi de tir, dar pentru cei cu pretenții, partidele de sex se petrecea în pensiunile de pe E 85,  pe direcția Roman-Târgu Frumos. Polițistul din Pașcani este căsătorit cu o tânără din Iași, din anul 2011. Daniel Marian Avarvarei a fost suspendat din funcție, imediat după ce împotriva sa a fost pusă în mișcare acțiunea penală. Al doilea polițist este cercetat în libertate de către procurori.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Articol mai nou
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • florin 7 ani

    Fenomenul acesta de „colaborare” a unor politisti cu personaje din lumea interlopa s-a extins si devine ingrijorator. Daca un civil comite o fapta penala, primeste o anumita pedeapsa. Dar daca un „om al legii”, platit de contribuabili pentru a combate acea fapta, este, tocmai el cel care o savirseste ? Cred ca pedeapsa ar trebui sa fie dubla, sau chiar tripla. Iata un principiu care cred ca ar trebui sa stea la baza viitoarei Constitutii, ca temei pentru modificarea Codului Penal. Asa nu se mai poate !!