Pensionarii sînt trimiși în stațiuni

O nouă serie de bilete de tratament balnear destinate pensionarilor nemțeni a fost repartizată de Casa Națională de Pensii Publice în această săptămînă.

 

330 de bilete de tratament vor fi oferite pensionarilor din întregul județ, iar alocarea acestora este afișată la sediile Casei Județene de Pensii din Piatra Neamț și Roman, fiind publicată și pe pagina de internet a instituției, – www.pensiineamt.ro/stiri . Biletele vor fi oferite beneficiarilor începînd de marți, 5 iunie.

Beneficiarii din listele afișate trebuie să se prezinte la compartimentul specializat din cadrul Casei Județene de Pensii Neamț – ghișeul 10 – cu o copie a biletului de trimitere eliberat de către medic – cu obligativitatea prezentării inclusiv a originalului, o copie a actului de identitate, cuponul de pensie și contravaloarea plății contribuției individuale. Seria de bilete are ca dată de intrare în stațiune perioada 17 – 20 iunie. Stațiunile pentru care sînt repartizate biletele de tratament sînt: Techirghiol, Mangalia, Tîrgu Ocna, Sîngeorz Băi, Saturn, Vatra Dornei, Lacul Sărat, Amara, Sovata, Sarata Monteoru, Bălțătești, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, 1 Mai, Gioagiu, Herculane, Olănești, Moneasa, Pucioasa, Slănic Moldova, Tușnad și Nicolina„, au precizat reprezentanții Casei Județene de Pensii Neamț.


COMENTARII

WORDPRESS: 0