Pensionarii se pot relaxa în stațiunile balneare

Dimensiune text

252 de pensionari din judeţul Neamţ pot pleca într-o staţiune de tratament balnear, în perioada 12 – 15 septembrie.

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Neamţ pune la dispoziţie 252 bilete de tratament balnear, la unităţile de tratament administrate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă TBRCM SA şi la unităţi cu care Casa Naţională de Pensii Publice a contractat servicii de tratament balnear.

Pentru această serie, ce va avea intrare în staţiuni perioada 12 – 15 septembrie, CJP Neamţ va distribui biletele repartizate prin aplicaţie informatică, celor care au solicitat plecarea în staţiune în prima jumătate a lunii septembrie 2015, cu condiţia ca staţiunile pentru care au solicitat tratament balnear să fie dintre cele alocate pentru repartizare.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile.

Pentru a se putea înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar trebuie să depună o cerere de acordare, însoţită, în mod obligatoriu, de copie după buletin/carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului. Cererea de acordarea poate fi transmisă prin poştă, fax, e-mail sau se poate depune personal la CJP Neamţ, cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită biletul.

„Pentru primele 13 serii ale anului 2015, au fost distribuite 3.784 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate, la această dată, 7.552 cereri de acordare a unui bilet de tratament balnear”, a precizat Oana Fodor, purtătorul de cuvânt al CJP Neamţ.


COMENTARII

WORDPRESS: 0