Prima paginăSocial

Pensionarii de la Fontax se reunesc de ziua lucrătorului în turnătorie

Dimensiune text

Duminică, 20 iulie, pensionarii de la Fontax se vor întâlni, aşa cum au făcut de fiecare dată în ultimii 29 de ani, pentru a-şi comemora foştii colegi.

Reuniunea, devenită tradiţie, este, de asemenea, un bun prilej pentru oamenii care au lucrat la Fontax de a discuta şi de a depăna amintiri din tinereţe. „Cu 29 de ani în urmă, când a fost prima comemorare, nimeni nu-şi închipuia că vom reuşi să facem din asta un obicei, care s-a perpetuat de la pensionarii bătrâni către cei mai tineri. Cred că suntem singurii din ţară care am reuşit să păstrăm o legătură atât de strânsă între foştii colegi de la locurile de muncă. Ziua de 20 iulie este ziua lucrătorului în turnătorie, pe care toţi cei din Roman care am lucrat în acest domeniu dificil o sărbătorim împreună”, a spus Aurel Blanaru, fost lucrător timp de 30 de ani la această unitate, unul dintre organizatorii întâlnirii din acest an.

Ca în fiecare an, cel mai vârstnic participant la reuniunea pensionarilor de la Fontax va primi o diplomă din partea organizatorilor.

COMENTARII

WORDPRESS: 0