Pensiile pe luna decembrie se achită mai devreme

Pensiile pe luna decembrie se achită mai devreme

 

Casa Națională de Pensii a anunțat miercuri, 6 decembrie, că, având în vedere apropiatele sărbători de iarnă și din dorința de a veni în sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Națională de Pensii Publice și Compania Națională Poșta Română și-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile bănești în avans.

Astfel, drepturile de pensie din sistemul public precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor în perioada 12 – 22 decembrie. Drepturile restante de pensii, precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita în intervalul 19 – 22 decembrie. Drepturile veteranilor de război se vor achita în perioada 12 – 22 decembrie, la domiciliul acestora.

„În cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 28 decembrie, la ghișeele poștale.  Referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii Publice are încheiate convenţii, acestea vor fi încasate de la aceeaşi dată, respectiv 14 decembrie”, precizează comunicatul Casei Naționale de Pensii.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0