Prima paginăEconomie

Penitenciarul Bacău angajează medici din sursă externă

Penitenciarul Bacău angajează medici din sursă externă

Dimensiune text

 

penitenciarul bacau w2Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs pentru Penitenciarul Bacău două funcţii vacante de medic, mai exact un post de medic primar de medicină generală/medicină de familie și un post de medic specialist în medicină dentară.

Posturile scoase la concurs sunt de ofiţer în sistemul penitenciar. Înscrierile la concurs se fac la sediul Penitenciarului Bacău în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunţului. Taxa de concurs este în cuantum de 150 lei şi se achită la casieria Penitenciarului Bacău. Anterior probelor de concurs, candidaţii vor susţine testarea psihologică (taxa de testare psihologică este în valoare de 70 lei, rezultatul respins la testare psihologică este eliminatoriu).

Tematica de concurs este cea pentru examen de medic specialist/primar în specialităţile respective, postată pe site-ul Ministerului Sănătăţii (www.ms.ro – Informare/Cursuri, concursuri, examene/Tematici). Informaţii suplimentare privind condiţiile şi actele specifice pentru participarea la concurs se pot obţine de la sediul Penitenciarului Bacău sau accesând link-ul: http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa .

 COMENTARII

WORDPRESS: 0