Pe scurt

Dimensiune text

Arestat preventiv pentru tentativă de viol 

În ziua de 17 iulie, în jurul orei 8.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în Parcul municipal pe Constantin Alin C., de 23 de ani, care poseda un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Roman, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol.

În fapt, în noaptea de 19 spre 20 aprilie, inculpatul a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate din comuna Stănița și prin folosirea de violențe fizice a încercat să întrețină relații sexuale, împotriva voinței persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 74 de ani, după care a sustras suma de 3.000 lei de sub o față de masa din bucătărie.

Persoana a fost predată polițiștilor din cadrul Secţiei nr. 7 de Poliţie Rurală Sagna, pentru întreprinderea măsurilor legale şi prezentarea bărbatului instanţei de judecată în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă.

Cercetat pentru contrabandă cu țigări 

În ziua de 17 iulie, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Icușești au desfășurat activități de verificare la un bar din localitate, ocazie cu care au identificat 30 de pachete cu țigări, respectiv 600 de țigarete, de proveniență moldovenească și fără timbru fiscal.

În cauză, administratorul localului este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări, marfa fiind ridicată în vederea confiscării.COMENTARII

WORDPRESS: 0