Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Băut la volan

Joi, 5 iunie, în jurul orei 18.02, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman, în timp ce acţionau pe DN 2, pe raza localităţii Horia, au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, care conducea un autoturism pe drumul public, fiind sub influenţa alcoolului. În cauză se efectuează cercetări.

Accident cu efecte întârziate

În ziua de 5 iunie, în jurul orei 11.30, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Roman s-a prezentat o persoană pentru a primi îngrijiri medicale şi care a declarat că, la data de 3 iunie, a fost victima unui accident rutier. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, la data de 3 iunie, în timp ce un bărbat de 47 ani, din Roman, efectua manevra de mers înapoi cu un autoturism, pe strada Vlad Țepeş, din Roman, a surprins şi accidentat uşor o persoană de 80 ani, din Roman, care circula neregulamentar pe partea carosabilă. După producerea accidentului, conducătorul auto a transportat victima la domiciliul acesteia şi nu a anunţat lucrătorii de poliţie despre producerea accidentului. În cauză se efectuează cercetări.

Poliţişti şi jandarmi pe străzile Romanului

În ziua de 4 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Roman, pentru prevenirea infracţiunilor stradale. La acţiune au participat 17 poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică Neamţ şi din cadrul Poliţiei municipiului Roman, precum şi şapte jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ. Cu ocazia desfăşurării acţiunii au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare de 500 lei, au fost controlate 32 unităţi de alimentaţie publică, au fost aplanate două stări conflictuale, au fost legitimate 41 persoane, au fost verificate zece bancomate, nouă agenţi de pază şi patru benzinării. Pe timpul desfăşurării acţiunii, nu au fost sesizate fapte de natură infracţională.

Astfel de acţiuni vor continua în perioada următoare.

Incendiu de la reţeaua surpasolicitată

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 2.20, şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă satul Bahnişoara, comuna Bahna. Au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, plafonul, pe o suprafaţă de zece metri pătraţi, şi elementele de mobilier dintr-o cameră. Cauza probabilă a incendiului a fost reprezentată de siguranţe fuzibile supradimensionate. La intervenţie au participat şi doi voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moldoveni, cu o autospecială de stins incendii. Operaţiunile de stingere a incendiului au durat o oră şi jumătate.

COMENTARII

WORDPRESS: 0