Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Foc la grajduri 

Sâmbătă, 26 aprilie, la ora 14.46, opt subofiţeri  din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit cu două  autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu la  anexa unei locuinţe particulare în comuna Horia, sat Cotu Vameş. Au ars: un adapost animale din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment pe 20 de metri pătrați şi 1.500 de kilograme de  furaje. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

La scurt timp, la ora 15.04, un ofiţer şi cinci subofiţeri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la  anexa  unei locuinţe particulare din satul Gherăieşti. Au ars acoperişul grajdiului prevăzut cu acoperiş din plăci de azbociment pe 80 de metri pătrați, 25 de tone de fân, un metru cub de scândură de brad, 50 de kilograme de deşeuri textile și 100 de kilograme de deşeuri din plastic. Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Dosar penal pentru cinci lei 

În ziua de 26 aprilie, la ora 19.52, Postul de Poliție Săbăoani a fost sesizat despre faptul că un bărbat de 30 ani, din comună, a pătruns fără drept într-o locuință de unde a sustras un telefon mobil pe care ulterior la vândut unei alte persoane contra sumei de cinci lei. Pe timpul cercetărilor, bunul sustras a fost recuperat.

În cauză se efectuează cercetări.

Conducea băut 

În data de 27 aprilie, în jurul orei 00.40, lucrătorii Postului de Poliție Doljești, în timp ce acționau pe DJ 207K, pe raza localității Buruienești, au depistat un bărbat de 21 de ani, care conducea un autoturism pe drumul public, fiind sub influența alcoolului.

În cauză se efectuează cercetări.

COMENTARII

WORDPRESS: 0