Pe scurt

Dimensiune text

A intrat în stâlp

În ziua de 15 aprilie, în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi despre faptul că în intersecţia străzii Toma Stelian cu strada Gheorghe Doja a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme şi în urma căruia a rezultat rănirea unui conducător auto, care nu a acordat prioritate de trecere şi care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de beton. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetat pentru conducerea sub influenţa alcoolului

În ziua de 15 aprilie, în jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Icuşeşti, în timp ce se aflau în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza localităţii Băluşeşti, au depistat un bărbat de 36 de ani, care conducea un autoturism pe drumul public, fiind sub influenţa alcoolului. În cauză se efectuează cercetări.

Peste 550 de poliţişti vor lucra de Paşte

Pe raza judeţului Neamţ, în perioada 19 – 21 aprilie, premergător şi pe timpul Sfintelor Sărbători de Paşti, se vor organiza şi desfăşura manifestări religioase, inclusiv în aer liber, cu participarea unui public numeros, ocazie cu care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, pe lângă dispozitivul curent, a luat o serie de măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică. Astfel, având în vedere afluxul mare de persoane spre localităţile turistice, unităţile de cult şi zonele de agrement, vor acţiona circa 558 de poliţişti, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, culturale şi artistice. Poliţiştii vor avea misiunea de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de prevenire şi combatere a furturilor, vagabondajului, cerşetoriei, a comerţului ilegal, de asigurare a fluenţei circulaţiei pe traseele către unităţile de cult bisericesc, precum şi de a acţiona pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.COMENTARII

WORDPRESS: 0