Pe scurt

Victima a fugit de la locul accidentului

În ziua de 13 aprilie, în jurul orelor 13.00, la sediul Poliţiei municipiului Roman s-a prezentat o femeie de 47 ani, care a declarat că în aceeaşi zi, cu o jumătate de oră mai devreme, a condus un autoturism pe strada Dobrogeanu Gherea şi a acroşat un copil de aproximativ 11-12 ani, în timp ce traversa strada, care, imediat după impact, s-a ridicat şi a fugit. Totodată, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A doua zi, în jurul orei 12.00, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată de către un medic din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman despre faptul că la această unitate s-a prezentat un minor de 12 ani, însoţit de tatăl său, care a afirmat că, în ziua de 13 aprilie, în jurul orelor 12.30, minorul a fost implicat într-un accident rutier pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, din Roman, suferind leziuni corporale. În cauză, poliţiştii rutieri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Nu a acordat prioritate

Luni, 14 aprilie, în jurul orei 14.30, poliţiştii Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi despre faptul că pe DC 78, în localitatea Pânceşti, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism al cărui conducător auto nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula pe DC 78, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat de 65 ani şi a unei femei de 61 ani, în calitate de pasageri auto. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămarea corporală din culpă.

Muniţie găsită la groapa de gunoi

Luni seară, la ora 21.50, doi subofiţeri ai echipei pirotehnice au ridicat, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii, o grenadă de mână defensivă. O femeie a descoperit grenada la groapa de gunoi a municipiului Roman şi a anunţat Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ, folosind numărul unic de urgenţă 112. Militarii au efectuat cercetarea zonei în cursul zilei de marţi, dar nu au mai găsit alte elemente de muniţie.

S-au răsturnat cu maşina

Luni seară, în jurul orei 22.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 207 C, în afara localităţii Stejaru, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei de mers al autovehiculului, părăsind partea carosabilă, şi a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ din beton, după care s-a răsturnat pe un teren împădurit. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, un tânăr de 23 de ani, şi a pasagerului auto, un bărbat de 39 de ani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Anonim 6 ani

    De accidentul rutier petrecut joi 10.04.2014 ora 15:15 la gara nu s a scris nimic.S a ”musamalizat” totul …..