Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

A încurcat numerele de înmatriculare

Marţi, 8 aprilie, în jurul orei 10.00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Roman, în timp ce desfăşura activităţi în baza unui plan de acţiune pe strada Cuza-Vodă, a identificat în trafic un tânăr de 26 ani, care conducea un autoturism neînmatriculat şi având aplicate plăcuţe cu numărul provizoriu de înmatriculare al unui alt autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr de înmatriculare fals.

Nu a vrut să dea sânge 

Marţi după-amiază, în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Văleni, în timp ce acţionau pe strada General Dram din localitatea Moreni, au depistat în trafic un bărbat de 47 ani, care conducea un autoturism pe drumul public, fiind sub influenţa alcoolului şi care a refuzat recoltarea de probe biologice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice.

Incendiu de vegetaţie

Marţi, la ora 12.49, cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie în localitatea Făurei. Ajunşi la locul intervenţiei, militarii au observat că incendiul ameninţa să se propage la cele două case aflate în apropiere şi au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului din direcţia caselor către focar. A ars vegetaţie uscată pe aproximativ două hectare. Cauza probabilă a incendiului o constituie folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Cel mai probabil, sătenii au dat foc la mirişte pentru a curăţa terenul, dar nu au supravegheat focul, astfel că flăcările s-au extins foarte mult.

COMENTARII

WORDPRESS: 0