Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

S-au răsturnat cu maşina

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 15D, în afara localităţii Dulceşti, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în câmp. În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului auto, o femeie de 58 ani, care a fost transportată la Spitalul Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări.

Marşarier în maşina altuia

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.46, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Ștefan cel Mare, din Roman, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că şoferul unui autoturism, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a efectuat manevra de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat. În cauză se efectuează cercetări.

Pericol pe Tudor Vladimirescu

Pe 14 martie, la ora 16.53, Detaşamentul de Pompieri Roman a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Roman, cu cinci subofiţeri şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate medie. Timpul de răspuns foarte mic a făcut ca incendiul să nu se extindă, arzând doar şase metri pătraţi de vegetaţie uscată. Împrejurarea determinantă a producerii incendiului o constituie focul în spaţii deschise.

Furaje făcute scrum

Sâmbătă, 14 martie, în jurul orei 14.00, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi, prin sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje în satul Miron Costin, comuna Trifeşti. La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj format din cinci subofiţeri cu o autospecială de lucru cu apa şi spumă şi doi voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Trifeşti. Au ars aproximativ 700 de kilograme de coceni de porumb. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului o constituie focul în spaţii deschise.

Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0