Pe scurt

A luat foc adăpostul de animale

În seara de 3 februarie, în jurul orei 18.15, Detașamentul de Pompieri Roman a fost anunțat că, la locuința lui Iosif F., din comuna Săbăoani, a izbucnit un incendiu. Echipajul ajuns la fața locului a constatat că ardea acoperișul unui adăpost pentru animale. Focul a pornit de la jarul căzut din sobă, iar flăcările au ars aproximativ 50 metri pătrați din acoperișul adăpostului.

 

 

A uitat de oala de pe aragaz

Sîmbătă, în jurul orei 18.20, pompierii romașcani au fost alertați și au intervenit într-un apartament de pe strada Sucedava, din municipiul Roman. Aceștia au intrat în locuița Marianei T., după ce femeia a uitat o oală pe aragaz. Vasul s-a încins, iar fumul a cuprins toată casa. Pompierii au oprit aragazul și au aerisit apartamentul.

 

 

Tînără sub influența lui Bachus

În noaptea de 4 spre 5 februarie, în jurul orei 1.05, o patrulă de polițiști din cadrul Biroului Rutier – Poliția Roman a depistat-o, pe strada Cuza Vodă, din Roman, pe Alexandra P., de 23 ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism avînd o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tînăra a fost condusă la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii îmbibației de alcool în sînge. Tinerei s-a întocmit dosar penal, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avînd o alcoolemie peste limita admisă.

 

 

Incendiu la magazin

Duminică, un echipaj al Detașamentului de Pompieri Roman a intervenit, în jurul orei 11.10, la un spațiu comercial aflat în blocul nr.17 de pe bulevardul Roman Mușat. Focul, care a pornit de la tabloul electric, a afectat tabloul, instalația aferentă și un metru pătrat de tavan din rigips. Cauza probabilă a fost un scurt-circuit provocat de suprasolicitarea rețelei de energie electrică, iar pompierii au stins flăcările cu ajutorul stingătoarelor.


COMENTARII

WORDPRESS: 0