Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Urmărit internaţional prins la Roman

În ziua de 18 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Biroului de Investigaţii Criminale Roman l-au depistat pe Constantin C., de 38 de ani, din Roman, pentru care autorităţile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare. Acesta a facilitat intrarea şi şederea ilegală în spaţiul Uniunii Europene a patru cetăţeni din Republica Moldova. Persoana urmărită a fost introdusă, pe bază de ordonanţă de reţinere, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, şi a fost prezentată, la data de 19 noiembrie, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău.

Hoţ de scuter, prins după un an

În ziua de 18 noiembrie, în jurul orei 10.15, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Roman l-au depistat, pe strada Bogdan Dragoş, din Roman, pe Viorel G., de 23 de ani, din Roman, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Roman, prin care este condamnat la un an şi opt luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În seara zilei de 8 octombrie 2012, acesta s-a deplasat pe Aleea Parcului din Bacău şi din faţa unui bloc a sustras un scuter cu care a venit în Roman, unde a fost depistat de o patrulă de poliţie. Acesta a fost escortat şi încarcerat în Penitenciarul Bacău.

A condus sub influenţa băuturilor alcoolice

În dimineaţa zilei de 18 noiembrie, în jurul orei 8.12, pe bulevardul Roman Muşat, din Roman, a avut loc un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale. Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că în timp ce Mircea B., de 31 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe bulevardul Roman Muşat, din cauza neatenţiei în conducere şi a consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a direcţiei de mers. Fiind testat cu aparatul etilotest, s-a stabilit că avea o concentraţie de 0,48 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, având o alcoolemie peste limita legală.

COMENTARII

WORDPRESS: 0