Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

A căzut cu mopedul

În ziua de 7 noiembrie, în jurul orei 10.31, pe strada Ștefan cel Mare din Roman a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în timp ce Ioan O., de 61 de ani, din Roman, conducea un moped pe strada Ștefan cel Mare, ajuns la intersecţia semaforizată cu strada Nicolae Bălcescu, nu a păstrat o distanţă de siguranţă în timpul mersului faţă de autoturismul oprit în faţa sa, a frânat pentru evitarea coliziunii, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, fără a exista coliziune între cele două autovehicule. În urma impactului, mopedistul a fost rănit grav.

Hoţi-voiajori, prinşi la Bahna Mare

Joi, în jurul orei 16.28, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată de către Elena B., de 49 ani, administratorul unui supermarket de pe strada Dobrogeanu Gherea, despre faptul că trei tineri au sustras băuturi alcoolice şi produse cosmetice. Poliţiştii i-au identificat pe camerele video pe cei trei făptaşi, apoi le-au luat urma şi i-au descoperit într-un autobuz, în localitatea Bahna Mare. Marius N., de 31 de ani, din Arad, Rareş S., de 26 de ani, din Maramureş, şi Ștefan G., de 37 de ani, din Sibiu, au fost descoperiţi cu produsele furate asupra lor şi sunt cercetaţi acum de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Se pare că cei trei voiajori nu se află la prima faptă de acest fel, modul lor de trai fiind furtul din localităţile prin care călătoresc. Prejudiciul, în valoare de 414 lei, a fost recuperat în totalitate şi înapoiat părţii vătămate.

Prinşi de pădurari

Joi seara, în jurul orei 21.20, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Trifeşti, împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Roman, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în comuna Trifeşti, i-au depistat, în zona lizierei de salcâmi din apropierea satului Miron Costin, pe Paul B., de 27 de ani, Florin L., de 26 de ani, şi Ioan M., de 20 de ani, în timp ce sustrăgeau material lemnos, pe care îl încărcau într-o autoutilitară. În urma verificărilor s-a stabilit că aceştia au sustras 35 de salcâmi, având diametrele cuprinse între 24 de centimetri şi 36 de centimetri. Totodată, în lizieră s-au găsit zece cioate, având diametrele cuprinse între 24 de centimetri şi 36 de centimetri. Materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodie lucrătorilor Ocolului Silvic Roman. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

COMENTARII

WORDPRESS: 0