Pe scurt

Dimensiune text

Găsiți și trimiși la închisoare

Vineri, 5 iunie, în jurul orei 10.30, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat pe strada Sucedava, în parcarea unui magazin, pe Gheorghe-Marian S., de 34 de ani, care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, la data de 29 iunie 2013, inculpatul, împreună cu o altă persoană, a pătruns prin escaladare în incinta unui atelier de confecţii metalice aparţinând unei societăți. Ei au sustras componente electrice de la mai multe instalaţii şi utilaje, un ciocan şi mai multe chei, cauzând un prejudiciu în valoare de 15.588,88 lei.

Tot vineri, polițiștii din cadrul Secției nr.7 de Poliție Rurala Sagna l-au depistat pe Marian B., de 21 de ani, care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Roman, prin care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. În fapt, în noaptea de 15 spre 16 noiembrie 2014, fiind sub influența băuturilor alcoolice, inculpatul a provocat scandal în incinta și în afara unui bar din Sagna, a spart cu o bordură șapte geamuri de la bar, astfel producând o stare de teamă și de neliniște atât clienților barului, care au fost nevoiți să părăsească locația, cât și cetățenilor din proximitatea unității. Persoanele depistate au fost escortate și depuse spre a fi încarcerate la Penitenciarul Bacău.

S-a spânzurat în cimitir

Romașcanii care s-au aflat sâmbătă, 6 iunie, în jurul amiezii, în cimitirul Eternitatea din Roman, pentru a aprinde o lumânare și a face o rugăciune la mormântul celor dragi au avut parte de o imagine macabră. Un bărbat de 47 de ani a dorit să se spânzure chiar în cimitir.

”Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț s-a deplasat de urgență la fața locului, însă pacientul se afla deja în stop cardio-respirator, astfel că manevrele de resuscitare au fost fără rezultat. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 12.20”, a precizat Mihaela Olaru, asistenta șefă a SAJ Neamț.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla identitatea bărbatului și motivul care l-a determinat să facă un asemenea gest.COMENTARII

WORDPRESS: 0