Prima paginăPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Reţinut pentru că a golit barul

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au identificat şi depistat un bărbat de 40 de ani, din Icuşeşti, care este bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Acesta este cercetat pentru faptul că, în noaptea de 19 spre 20 februarie, ar fi pătruns într-un bar din satul Spiridoneşti, de unde ar fi sustras produse alimentare, băuturi alcoolice şi ţigări, în valoare totală de 900 lei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă.

Țigări şi alcool de contrabandă, la Bîra

Miercuri, 18 martie, în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Sagna, la domiciliul unui bărbat din Bîra şi la sediul societăţii administrate de acesta, au fost identificate şi ridicate 448 de pachete de ţigări, ce aveau aplicate timbru fiscal emis de Republica Moldova şi Ucraina, şi 66 de litri de alcool netimbrat şi nefiscalizat, ambalat în recipiente de unu, doi, trei şi cinci litri. Țigările şi alcoolul au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal.

Băcăuan urmărit naţional, depistat în Neamţ

Un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Roman, în timp ce executa, miercuri, activităţi de patrulare pe peronul I al staţiei CFR Roman, l-a depistat pe Constantin C., de 30 de ani, din Bacău, care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Adjud. Acesta este condamnat la opt luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj. În fapt, la data de 15 februarie 2014, în jurul orei 18.30, a lovit o femeie în timp ce se afla în incinta staţiei CFR Adjud, provocându-i vătămări corporale ce au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale. În cadrul acestui conflict a intervenit un jandarm aflat în exerciţiul funcţiunii, pe care inculpatul l-a agresat. Bărbatul a fost escortat şi depus în arest.

COMENTARII

WORDPRESS: 0