Pe scurt

Nu a vrut să i se ia sânge

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5.30, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că, pe bulevardul Republicii, un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. Fiind condus la Spitalul Municipal, conducătorul autoturismului, de 24 ani, din municipiu, a refuzat recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări.

A dărâmat un stâlp cu maşina

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.10, Postul de Poliţie Tămăşeni a fost sesizat despre faptul că pe DJ 201C, pe raza localităţii Adjudeni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări a reieşit că în timp ce un bărbat de 28 ani, din comuna Tămăşeni, conducea un autoturism pe DJ 201C, pe raza localităţii Adjudeni, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care a fost proiectat într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice, pe care l-a rupt. Conducătorul autoturismului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost rănit uşor.

Încarcerat pentru tâlhării 

Duminică, 14 decembrie, în jurul orei 18.30, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Sagna au, depistat pe raza comunei Bîra, în satul Rediu, un bărbat de 26 ani, din comună, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de către Judecătoria Roman la o pedeapsă de trei ani de închisoare, pentru săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie. Faptele au avut loc pe 28 mai 2012, atunci când bărbatul, având asupra sa un obiect înţepător, a deposedat două persoane de biciclete. Tot la aceeaşi dată, a agresat fizic un minor de nouă ani, provocându-i leziuni ce au necesitat spre vindecare patru-cinci zile îngrijiri medicale. Tâlharul a fost escortat şi încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.


COMENTARII

WORDPRESS: 0