Prima paginăPe scurt

A greșit șoseaua. Dosar penal pentru furt de fier vechi

Dimensiune text

A greșit șoseaua

În noaptea de 6 spre 7 martie, în jurul orei 0.30, Secția nr. 3 de Poliție Rurală Săbăoani a fost sesizată despre faptul că un autoturism a părăsit DN 2 și s-a oprit pe un cîmp în afara localității Săbăoani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au identificat pe șofer ca fiind Mihai M., de 43 de ani, cu domiciliul în Italia. Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta conducea un autoturism pe DN 2, avînd direcția de deplasare către municipiul Roman, iar în afara localității Săbăoani a părăsit partea carosabilă și s-a oprit pe cîmp.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicînd că avea în aerul expirat o concentrație de 1,35 mg/l alcool pur și a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool în sînge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Dosar penal pentru furt de fier vechi

În ziua de 6 martie, în jurul orei 14.30, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Săbăoani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 2 spre 3 martie, Petrică R., de 45 de ani, din comuna Cordun, a sustras material feros din curtea lui Mihai I., de 68 de ani, din comuna Cordun. În cauză a fost întocmit dosar penal.

COMENTARII

WORDPRESS: 0