Pe scurt

Dimensiune text

Pieton acroşat pe trecere

Marţi dimineaţă, în jurul orei 7.57, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Ștefan cel Mare a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări a reieşit faptul că un adolescent de 16 ani, din Roman, ce conducea o motocicletă pe strada Ștefan cel Mare, a pătruns pe culoarea roşie a semaforului electric în intersecţie şi a acroşat şi accidentat uşor un pieton care traversa strada regulamentar. Cercetările continuă.

Au vrut să ascundă un accident

Două persoane care au fost rănite într-un accident rutier s-au prezentat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar au minţit cadrele medicale cu privire la modul în care au ajuns în acea situaţie. Evenimentul rutier ar fi avut loc sâmbătă, 15 noiembrie, dar poliţiştii de la Postul de Poliţie Bahna au fost anunţaţi abia pe 18 noiembrie despre acest fapt. „Din primele cercetări a rezultat că, în timp ce un bărbat de 28 ani, din comuna Bahna, conducea un autoturism pe DJ 159B, din cauza condiţiilor de drum a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu o poartă de acces a unui teren agricol împrejmuit. Urmare a producerii accidentului, un pasager din autoturism a fost rănit grav, iar conducătorul auto a fost rănit uşor.  După producerea accidentului, victimele s-au deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a anunţa poliţia şi după ce au acoperit urmele evenimentului rutier cu legături de coceni”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Incendiu la o hală dezafectată

Marţi seară, la ora 21.14, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o hală auto dezafectată din Roman, de pe strada Tirului. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La sosirea pompierilor, flăcările cuprindeau unul din compartimentele halei şi era extins la acoperiş. Militarii au stins incendiul în limitele găsite. În urma evenimentului au ars deşeuri din carton, deşeuri textile şi 25 de metri pătraţi din acoperişul halei, construit din asterială din lemn şi învelitoare din azbociment. Cauza probabilă a incendiului a fost acţiunea intenţionată a unor oameni ai străzii.COMENTARII

WORDPRESS: 0