Prima paginăPe scurt

Au furat țigări de 5.000 lei. Cercetat în libertate. Romașcan accidentat la Girov

Dimensiune text

Au furat țigări de 5.000 lei

 

În noaptea de 27 spre 28 februarie, în jurul orei 3.45, Poliția municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-un magazin din Roman și din interior au sustras suma de 100 de lei, țigări și un telefon mobil. Valoarea prejudiciului creat a fost estimată la suma de 5.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat suspecții ca fiind Tiberius S., de 20 de ani, Ștefan P., de 22 de ani, și Gheorghe Ș., de 21 de ani, toți, din municipiul Roman și toți la prima infracțiune.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Cercetat în libertate

 

În data de 28 februarie, Gheorghe N., în vîrstă de 54 de ani, din comuna Bîra, suspectat de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și furt calificat, a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă. Parchetul a luat împotriva suspectului măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Gheorghe N. este suspectat că a furat mai multe bunuri din casa unui tînăr din comuna Stănița.

 

Romașcan accidentat la Girov

 

În dimineața de 29 februarie, în jurul orei 9.15, pe DN 15 D, în afara localității Girov s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Alin C., de 25 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe DN 15 D, avînd direcția de deplasare Piatra Neamț spre Roman, în afara localității Girov, nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Viorel T., de 44 de ani, din Roman. Din accident a rezultat rănirea ușoară a șoferului celei de-a doua mașini, Viorel T., care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis și traumatism toracic. Cercetările sînt continuate de Serviciul Rutier Neamț.

COMENTARII

WORDPRESS: 0